Un Carnestoltes de cine

Un Carnestoltes de cine

Aquest any la festa del carnestoltes va girar al voltant de la temàtica del cinema, amb estrelles de la fama, pel·lis, un photocall espectacular i és clar… crispetes per tothom!
Tot va començar en una reunió de la comissió mixta (amb representants de l’alumnat, del professorat i de l’AFA) on vam idear les grans línies de la festa. Després la Malu (una mare molt creativa) es va engrescar en dissenyar un projecte de decoracions i ambientació per traslladar el centre per un dia de Sant Andreu a Hollywood.
Vam organitzar una tarda de treballs manuals amb un grupet de l’alumnat per construir l’estructura del photocall i la resta de decoracions. Si no fos pels nois i les noies que van retallar, pintar i enganxar, no hauria sortit res i la festa no hauria estat la mateixa!
Doncs bé el divendres 12 de febrer, ja estava tot llest. Vam arribar ben d’hora per col·locar les 25 estrelles de la fama al passadís d’entrada (una per cada membre de l’equip docent, personal administratiu i de neteja). Tot seguit, vam començar a fer les crispetes, ens esperava molta feina i diversió per cuinar els més de sis quilos de panís ecològic necessaris per oferir crispetes saludables i acabades de fer a tothom. Les vam servir als alumnes a l’hora del pati, després de la seva sessió de cine i tot just abans del photocall. Vam comptar amb la complicitat del Fer, un pare director de fotografia, que va donar un toc molt professional al photocall amb el seu material i savoir-faire!
Al final vam poder gaudir de la rua amb disfresses i de les coreografies que va fer cada classe amb molt bon rotllo i bona energia.
Tot plegat va ser una festa espectacular. Un carnestoltes de cine!

Deja un comentario