Qui som?

L’AFA Institut La Sagrera Sant Andreu és una associació sense ànim de lucre que agrupa les famílies de l’Institut i que voluntàriament ens hi hem inscrit.
Treballem en estreta col·laboració amb la direcció de l’Institut per afavorir la implicació de tots els pares i mares en l’educació activa dels nois i noies.
L’AFA de l’IES La Sagrera Sant Andreu està federada a la FAPAC, la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya, i forma part, així mateix, de la Coordinadora d’AMPAs de Sant Andreu, que agrupa les escoles públiques del nostre barri.
El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa. A més participa activament en la presa de decisions de l’escola amb un representant al Consell Escolar del Centre.
La junta de l’AFA rep el suport d’un equip motor i està organitzada per diverses Comissions de Treball, indispensables per donar resposta als serveis per a les famílies.
Podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic: admin@inslasagrera.cat

Objetius

El principal objectiu de l’AFA IES La Sagrera Sant Andreu és afavorir i fomentar la participació de les famílies en la vida de l’escola i col·laborar amb la direcció del centre per portar a terme el projecte pedagògic, en definitiva, una corresponsabilitat que contribueix a l’educació dels nostres fills i filles.

També tenim com a objectiu donar suport als pares i mares amb serveis que els ajudin a conciliar millor treball i família, així com promoure activitats de formació,  lúdiques i festives, fent que a l’institut hi hagi un ambient agradable.