Festa de la castanyada

Festa de la castanyada

Quan el centre ens va demanar ajuda per organitzar una castanyada pels alumnes no vam dubtar ni un segon. Per fi la comissió de festes podíem fer alguna cosa tot i la situació actual.
Vam comprar una barbacoa de campionat – no només per torrar castanyes en aquesta ocasió – sinó també pensant en totes les possibilitats que aquesta joia ens pot brindar de cara a futures festes, quan tot això del Covid ja hagi passat.
Vam tornar a l’Institut un parell de dies més tard per muntar-la. Sort que uns alumnes ens van ajudar, com a part d’una tasca STEAM (la veritat no va ser gens fàcil de muntar això). Mentrestant unes famílies es van engrescar a comprar i tallar els 12 quilos de castanyes…
I ja per fi el divendres 30 d’octubre, el dia de la castanyada, vam arribar d’hora a l’institut per muntar la zona de foc i fer brases. Les primeres castanyes eren pels alumnes de 2n que anaven d’excursió al Besòs a mig-matí a fer unes olimpíades amb cursa de cotxe solar inclosa. Es van endur les seves castanyes per menjar pel camí. Després vam seguir torrant castanyes pels alumnes de 1r que les van menjar mentre feien un joc de pistes al Centre. Vam tenir cura de respetar totes les normes de seguretat, i també de reciclar paper per a fer les paperines. Gràcies a totes les famílies sòcies de l’AFA per fer-ho possible!
Comissió de Festes

Deja un comentario