Benvinguts i benvingudes al nou curs

Benvinguts i benvingudes al nou curs

Des de la Junta de l’AFA i els membres de l’equip motor, us donem la benvinguda al nou curs 2020-2021, un curs que ja abans de començar és tot un repte per tots els que formem part de la Comunitat Educativa.

Volem saludar i acollir a totes les famílies noves que comencen aquest curs, sabem que el canvi d’etapa i d’escola pot despertar dubtes i inquietuds, per aquest motiu ens posem a la vostra disposició.

Som conscients de l’esforç que l’Equip Directiu, docent i de serveis del centre estan fent per tal d’iniciar aquest curs i continuar vetllant pel Projecte Educatiu amb les millors condicions i amb la màxima seguretat possible. Des de l’AFA també seguim totes les recomanacions i consells en els serveis que oferim i continuem amb la línia educativa de l’Institut.

Fa unes setmanes que hem reprès la nostra activitat amb motivació, treball, voluntat, il·lusió i en uns dies us farem arribar la convocatòria a l’assemblea d’inici de curs.

Recordeu, que podeu contactar amb les diferents comissions pels correus electrònics que apareixen a la nostra web.

Finalment, volem animar-vos a participar i col·laborar amb l’AFA, per continuar creixent, participar activament del projecte de l’Institut i apostar per l’educació dels nostres fills i filles.

AFA INS La Sagrera-Sant Andreu

Deja un comentario